Buttons

 

January 10, 2014

Wildfox

I love Wildfox.
Ever since Zuzka showed me the Californian brand and their amazing editorials I fell in love. Their photos look pretty much exactly like our lives if someone took pictures. When Melisa from MeowNEKI NEKO offered us a photo shoot for her Wildfox giveaway from Bohemic, we.. I don't even have adequate imagery for this. Actually I do, below. It's the two-thousand 90's, zip code 811 02 and we're the (club) Kids in America in Bratislava. With smartphones.

***

Milujem Wildfox.
Odkedy mi Zuzka ukázala túto úžasnú Kalifornskú značku a ich ľahodné editoriály, bola som hooked. Ich fotky vyzerajú ako náš život, keby niekto neustále fotil. Preto keď nás požiadala Melisa z MeowNEKI NEKO o spoluprácu pri fotení jej Wildfox giveaway z Bohemicu tak sme... no vlastne ani na to nemám vhodné slová. A picture is a thousands words, máte toho dokonalý príklad pod týmto príspevkom. Píše sa rok dvetisíc95, location: Hradný Kopec 811 02 a We Are The Kids in America. V Bratislave. S internetom. Enjoy.

--Tammy*

Photo: Zázračná--www.thehedonistklub.blogspot.sk
Oh So Sexy Model: Melisa--www.melisaminca.com







3 comments:

  1. hej musim suhlasit editorialy su super aj ten vas ! neviem akej kvality maju svetre ale kvalita ich triciek je na zaplakanie ...

    ReplyDelete