Buttons

 

November 3, 2014

Making of Halloween

Halloween is over.
Which is sad, because I personally love this holiday. All the dress-up and fall weather reminds me that my birthday is coming up-- which is partly awesome and partly fucking sucks because I'm an ageing woman. And we all know what to do with those once they pass 40, just throw them in a hole and let them die.
Anyway, halloween! This year Zázračná roped me into helping her out with organizing a party for Nu Spirit Club. It involved a sexy/scary/creepy photoshoot and here are some flicks from the making-of. Enjoy!

***

Halloween skončil.
Je to trochu smutné pretože osobne milujem tento sviatok a teším sa, že si užíva celkovú popularitu u nás v SR. Kostýmy a obliekanie mi vždy pripomenú, že už je jeseň, sezóna škorpiónov, a že narodeniny mám za rohom. Čo je napoly super a napoly dosť napiču, lebo je mi to pripomína, že som stárnúca žena-- a všetci predsa vieme, že také po 40-tke hádžeme do dier alebo do jaskýň aby v kľude domenštruovali a zdochli.
Ale odbáčam, halloween! Tento rok ma Zázračná poprosila aby som jej pomohla s organizáciou halloweenskej párty pre Nu Spirit Club. Čo samozrejme obsahovalo scary/sexy/creepy photoshoot. No a tu je pár snapov z making-of.

--Tammy*

All photos by: Michal Babinčák
Sexy zombie model: Qčko
Sexy gothic model: Zázračná














2 comments: