Buttons

 

September 13, 2013

Si Debil



The title of this post literally means "You're an idiot". Honestly, how often did you want to say this to someone (everyone)? You have a unique opportunity to do so in a few weeks-- you can sport it on an awesome crop top and tell just about everyone you meet. Dreams do come true, and in a fashionable way.
A few weeks ago I got asked to model these brand new crop tops by Zuzka from Nemam Co Na Seba (Got Nothing To Wear). I love crop tops so I went for it, and I made the right decision. Sporting shirts with signs like #Selfie (my personal favorite), Fake, You're an idiot, or Fuck (the Chanel way, of course) is right up my alley. I had a great time with her, as she is absolutely fabulous, and even despite the pouring rain we made use of what we had and did the shoot anyway. They'll be up on her e-shop www.nemamconaseba.sk soon and editorial pics will be on her blog here. Go ahead, want everything, then go ahead and buy it. All of it. Like I will.
Besides, this lady sells other awesome things, including vintage, so go for it. Go for it now!

***

Buďte úprimní-- koľko krát ste toto chceli niekomu (všetkým) povedať? Pretože teraz máte jedinečnú šancu to aj spraviť, prostredníctvom úplne fantastického crop topu. Áno, sny sa plnia, a veľmi módnym spôsobom.
Pred pár týždňami som sa zúčastnila šťavnato tropickej párty ktorú organizovali moje drahé kamošky z Veryberry. Na párty ma oslovila Zuzka z Nemam Co Na Seba, že či by som nechcela pofotiť nejaké crop topy. Spojenie "ja" a "crop top" mi úplne stačilo na súhlas, a to som ešte ani nevedela ako dobre som urobila. Tričká s nápismi #Selfie, Fejk, Si Debil (zatial verejný favorit), a Fuck (v štýle Chanel, samozrejme, ako inak) sú úplne niečo pre mňa. Veľmi som sa bavila na fotení, keďže Zuzka je úplne úžasná, a aj napriek totálnemu lejaku sme po pive a kofole zhodnotili, že fotky spravíme. Už onedlho ich uvidíte na jej stránke www.nemamconaseba.sk v e-shope a ďaľšie zábavné sa objavia aj na jej blogu. Tak smelo do toho, chcite všetko, potom smelo opäť do toho a kúpte všetko. Lebo ja to urobím.
Mimochodom, táto dáma predáva aj iné úžasnosti, vrátane vintage, tak fakt choďte do toho.

--Tammy*

3 comments:

  1. pekná Tammy :)

    sidebila by som si kupila hned keby bolo ineho strihu. tento mi robi obrie mega ruky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D ja som si tiez myslela ze v tom budem vyzerat ako debil ale prekvapivo velmi sedia tie tricka! :)

      Delete
  2. cafky ta capica je najsuper, odkial je prosim ta? .)
    vdaka

    ReplyDelete