Buttons

 

September 8, 2013

Weekend Round-up

I hate Mondays. And I don't even have a job.

For those of you who also hate Sunday evenings because they're just a boring and unpleasantly short foreplay to a Monday morning, here's to remembering great weekends.
Mine was a bit hungover, but nevertheless kind of awesome. Spent some time with extended family and brought home some new old pics to add to my collection, rehearsed a bit to bitchslap my vocal chords back into shape, read a Marilyn M. biography, and got some sweet accessories from Zara--courtesy of my dad who just returned from vacation. Also, I'm on an Indian fashion vibe; this fall will be all about henna and oxblood lipstick. Oh yes.

***

Nenávidím pondelky. A to ani nepracujem.

Pre všetkých z vás ktorí tiež nenávidia nedeľné večery pretože su iba nudná a nepríjemne krátka predohra k pondelkovému ránu--pripíjajme na skvelé víkendy!
Môjmu víkendu bolo trošku ťažko po piatku, ale aj tak stále super. Od rodiny som si priniesla staronové fotky na fotostenu, cvičila spev, čítala si knihu o bohyni Marilyn a v neposlednom rade mi drahý otec priniesol z dovolenky pár skvelých darčekov zo Zary. Okrem iného som ešte na akejsi indickej vlne, tak už vidím, že táto jeseň bude pre mna obsahovať veľa henny a bordového rúžu. Ó áno.

--Tammy*


No comments:

Post a Comment