Buttons

 

January 3, 2014

NYE

I hate celebrating New Year's.
It's all too forceful, oftentimes dangerous, people lose their limits... What's worse is that everything bad is heightened by the fact that it's NYE, so you feel more disappointed than you would any other day of the year. This year, however, I got an offer. Having no real plans to celebrate New Year's Eve and not far from spending it in the company of my mom's divorced friends and my epileptic bed-wetting dog, I took up my dear friend Valentina's offer to spend the 31st at Chateau Herálec. Great idea. It would be a great idea for you to go visit, too. It's magical. See for yourself.

P.S. Be good this year kids and try not to be assholes. Sending my love.

***

Nenávidím oslavovať Silvester.
Je to silené, nebezpečné a ľudia nepoznajú mieru... Okrem toho, všetko zlé je znasobené tým, že je nový rok a treba oslavovať, takže ste ešte viac sklamaní ako by ste boli v akýkoľvek iný deň. Ale tento rok som dostala ponuku. Vzhľadom na to, že to vyzeralo, že strávim Silvestra doma v okruhu rozvedených kamarátiek mojej mamy a môjho epileptického a inkontinentného psa, prijala som ponuku drahej Valentíny zúčastniť sa na Silvestrovských oslavách v Chateau Herálec na Vysočine. Skvelý nápad. Aj vy zistíte, že je to skvelý nápad, ak CH navštívite. Je tam kúzelne.

P.S. Keďže je to novoročný post, musím pridať aj trochu novoročnej múdrosti: poslúchajte a nebuďte kokoti. Posielam pusinky.

--Tammy*





1 comment:

  1. Som na tom podobne, nenávidím silvestrovské oslavy.. všade samí hurhaj a krik (a potom chudak tie zvieratá),
    takže silvestrujem jedine na horách, tam je aspoň kľud :)

    ReplyDelete