Buttons

 

May 2, 2014

Bollywood

Namaste babies.
It's that time, you know, the one I've been blabbing on about in my posts for the past two months. It's Bollywood time. You can see several bloggers and celebs sporting the bindi lately, but not much of anything else. So while I was drunk, laying on the beach in Mauritius I thought to myself: let's get this 90's trend back up in this bitch. The entire collection of shit I painstakingly hauled half-way across the world is now up on www.nemamconaseba.sk. Enjoy!

***

Namaste mačičky.
Nadišiel čas. Ten, o ktorom trepem vo svojich postoch už asi dva mesiace. Je čas na trochu Bollywoodu. V poslednej dobe registrujem bloggerky a celebritky ako sportingujú bindi, no to je len vrch tohto farebného bižu ľadovca. Veľké kamene pripomínajúce drahokamové bohatstvo starovekej Indie, zlato, retiazky, doplnky do vlasov, piercingy, komplikované kresby na rukách a šifónové, zlatom vyšívané sárí. Všetko to vyzerá ako nejaký prehnaný maharadžov turban. A všetko veľmi festival-appropriate.
Anyway, celú indickú kolekciu vrátane bindi, sárí, henny, dekoratívnych piercingov a tikky som kokotila cez pol zemegule aby som vám mohla priniesť niečo, čo u nás v obchodoch nenájdete. Teda nájdete. Teraz. Celá kolekcia je na www.nemamconaseba.sk. Poštovné ako vždy zadarmo ;)

--Tammy*



 Fotky: Hedonist Klub, Nemám Čo Na Seba & moi.
Ďakujem, ste super.













2 comments: