Buttons

 

May 7, 2014

Ya dig it?

The 70's are back.
Or maybe they never left, or maybe they're back. I rock this vibe quite a bit lately, ranging from music (check the Spotify button above!) to outfits all the way to a new music video we're preparing! But mind you, don't do that kitschy hippie shit. I mean like 70's Linda-Lovelace-Charles-Bukowski California infused with Sly & the Family Stone, not flower children. Fuck flower children. Also, if you have a naturally growing afro on your head, I am officially jealous.

***

70-te roky sú späť.
Alebo možno tu boli stále, alebo možno sa vrátili. Celkom slušne rockujem tento vibe v poslednej dobe, od hudby (checknite Spotify button s Overdrive playlistom!) cez outfity až do nového klipu ktorý pripravujeme. Ale len aby ste vedeli, žiadne tie hippie sračky. Ja mám na mysli 70-te v zmysle Linda Lovelace meets Charles Bukowski meets Los Angeles a do toho im v pozadí hrá Sly & the Family Stone. No a samozrejme, ak máte prirodzene rastúce afro na hlave, tak vám oficiálne závidím.

--Tammy*






Photo cred: Melisa Minca. Je super.

3 comments:

  1. Linda Lovelace meets Charles Bukowski :DDD nooo, tak to ktovie co by sa bolo stalo, boli by sa tii dvaja raz zisli :D
    zijem pre fotky! a pre paana, ktory mal most fun in yearz dat afternoon behind tesco :D

    ReplyDelete
  2. ..Waw! Fotky sú super, ale ten outfit uplne žeriem! Pecka :) <3

    ReplyDelete