Buttons

 

August 11, 2014

Eyes Wide Open

Mind blown.
Seriously. I rarely have a make-up related mind blown moment. I've been applying shit to my face since I was 11, so that's a solid 11 years of experience and expertise, experimentation and exaggeration in every way you can imagine. From insane cat eyes to rhine stones to lip tattoos to fucking everything. I've pretty much seriously tried it all. This, however, was life-changing. Or in reality, lash-altering. I have one of those insanely straight lashes that make my eyes look like I'm constantly sad, which is why I have invested a rather large amount of money (or large enough for a vain and shallow cause like my motherfucking LASHES) over the years to make them look nice and curled. So when I forgot my 20Shu Uemura sworn-by-the-gods-of-lashes lash curler, I was kind of fucking pissed. In addition my stupid Sephora lash heat curler broke, so I was doomed to be straight-lashed for the time being. Only then I saw this. THIS
I have seriously spent over 100€ over the years on fucking lash curling and then I come to discover that all I need for Kendall Jenner-like lashes is a fucking spoon. A FUCKING SPOON.
And it works. Try for yourselves.

***

Práve mi vybuchol mozog.
Fakt vážne. Zriedkakedy mám mind blown moment z make-upu. Capkám si farbičky na tvár od svojich 11tich rokov, čiže to už je solídnych 11 rokov experimentácie, expertízy a extravagancie na mojej tvári. Fakt som skúsila asi všetko. Som ako stará skúsená make-up štetka. Od umelých mihalníc, cez swarovski kamienky na očiach, cez lip-tattoos až neviem kam všade. Ak by ste mali akúkoľvek make-up related otázku, je 98% šanca, že budem vedieť poradiť. Až tak si kurva verím. Aj preto ma tak dostalo to, čo som včera videla. Som totiž jedna z tých nešťastníc, ktorá má od narodenia veľmi tvrdé a rovné mihalnice, vďaka čomu vyzerám ako tá smutná maska ktorá sa kreslí na divadelných predstaveniach vedľa tej šťastnej masky (táto). Aj preto som za tie roky investovala celkom nemalú sumu (nemalú na tak plytký a nepodstatný cause ako pojebané mihalnice) na rôzne kulmy, klieštiky a séra na natáčanie mihalníc. Čiže keď som si doma zabudla svoje 20€ bohom-mihalníc-odprisahané Shu Uemura klieštiky na mihalnice, trochu som sa kurva vytočila. Rovnako sa mi pokazila moja Sephora kulmička na riasy, a tak mi neostávalo nič iné, než ostať nenatočená. No ale potom som si pozrela toto. TOTO.
Naozaj, vesmír? Fakt akože vážne? Za tie roky čo som minula minimálne 100
€ na pojebané mihalnice mi až teraz ukážeš, že sa riasy ako Kendall Jenner dajú dosiahnúť lyžičkou? POJEBANOU LYŽIČKOU?! Ah. Každopádne, skúste. Naozaj to funguje. 


--Tammy*



4 comments:

  1. Whaaat :O ...Taky tak mám krááásne dlhé mihalnice, ale rovné!!!! Hneď to skúšam, ale dúfam že mi bude stačiť normálna špirála, vodeodolná je big NO pre mňa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whaat, prečo? :-O Ja osobne používam vodeodolnú už roky, pretože presne ako v tom videu mi riasy klesnú po troch sekundách. Ale používam sprostú 35e Diorshow lebo ostatné sa mi neosvedčili. Aj keď som počula samé dobré reviews o tej Maybelline, asi vyskúšam nabudúce.

      Delete