Buttons

 

August 14, 2014

Lips!

I have a little free time and a lot of lipstick.
I'm here in BA running some errands, preparing something special for you guys in collab with SEWOLOGYLAB--so stay tuned--and getting ready to ship off to Grape Festival tomorrow. And I fucking don't feel like packing. So I decided to review my lipsticks. And then show them to you guys. I mean, this blog is not of the conventional cookie-cutter success kind, so I thought I'd do some of that mindless showcase/advice/haul type of shit. Or maybe a giveaway? Will you guys like me more if I give you free shit?
I'll think about it.
My new favorite pseudo Serpentina (this one) is missing though. Also, I got the silver. Which reminds me of my favorite lips.

***

Mám trochu voľného času a veľa rúžov.
Momentálne som v BA a vybavujem pár vecí (a vyhýbam sa baleniu na Grape Festival, lebo sa mi fakt kurva nechce) mimo iných aj exciting nový collab so SEWOLOGYLAB, takže sa máte na čo tešiť. A sedkám si a hovorím si, že tento blog je asi tak mŕtvy ako punk, a keďže nerobím tie typické bloggerské veci ako testing, haul alebo giveaway, tak že vás aspoň pobavím peknými obrázkami svojich rúžov. Ale ak ma budete mať za to radšej, spravím giveaway. Budete ma mať radšej ak poteším vašu materialistickú dušu darčekom?
Premyslím.
Každopádne, mám naozaj vela rúžov a dokonca aj lip-tattoos, mám matné a trblietavé a lacné a drahé a je to vlastne úplne jedno aký máte lebo z každej--fakt každej--značky sa dá vybrať. Mám 2e rúže ktoré vydržia hodiny, aj 35e rúže ktoré vydržia kokot. Ale moje momentálne obľúbené sú moja v Trenčíne zabudnutá pseudo Serpentina (aha) a intergalaktický strieborný ktorý mi pripomína tento song. A tým pádom aj moje obľúbené pery.
cmučiky.

--Tammy*





A PS: je to tak krivučičko áno ja viem. Ale mám rovnako v piči ako to balenie <3

1 comment:

  1. punk nie je mrtvý... to je najlepšia hudba na svete <3 ale vážne :D

    ReplyDelete