Buttons

 

September 22, 2015

AA

Hi, I'm Tammy and I'm an Apparel-oholic.

Yea, this sucks. I always really liked AA, especially since I first saw some of their edgy ads like 7 years ago, but this is taking on a whole new level. I rarely buy American Apparel at home (even though I want to) because the price really goes up with shipping and all, but figuring out that there's an AA factory in Los Angeles where they have a factory flea market with everything up to 60% off... Let's just say I raped my credit card a bit. Outfit posts from my purchases coming soon!

***

Som Tammy a som Apparel-oholik.

Trošku napiču zistenie, že v Los Angeles je fabrika American Apparel, v ktorej sa nachádza Factory Flea Market, v ktorom si kúpite všetko až s 60%-nou zlavou. Doma AA moc nekupujem (aj keď chcem), najmä kvôli výške shippingu a podobným pičovinám kvôli ktorým je to drahé, a keď cestujem do iných miest kde majú AA tak väčšinou mám budget ako trapko a potom si kúpim, že ponožky, a celkovo sa potom cítim odveci, lebo idem domov s ponožkami, alebo napríklad s gumičkami, ako minule, lebo na nič iné som nemala peniaze v Urban Outfitters v Kodani. Lebo je to Kodaň. Boli ste v Kodani? Nechoďte tam, je tam draho. Akože naozaj že ridiculously že či im jebe žemla za 7. No a tak takže som si znásilnila kreditku a o tomto je tento post. O znásilnení.

(sorry neviem, je večer a chcem ísť piť.)







2 comments:

  1. a co sis tam koupila hezkého? AA je drahý no a v Urban outfiters se většinou taky jen koukám,. ne že bych si to úplně nemohla dovolit, ale většina věcí je tak předražených, až mě to uráží :D

    ReplyDelete
  2. Chcem spravit post s tymi vecami z AA ale zatial nebolo kedy #thisroadtripiskillingme. A ano, UO uraza aj mna, dost casto. High five!

    ReplyDelete