Buttons

 

January 20, 2014

Island Life

Oops I'm in Mauritius.
With people over 40. For a month.
This blog post is just the first in a series of posts from this exotic island. It's my second time here and since I saw all the touristy shit the first time around, I'm committed to photo-documenting and sharing it this time around. This first post is just a small visual diary triumphantly concluded with my lame attempt at henna, which is at the level of a 10 year old child in a coma. But you gotta give me credit, I drew it drunk. Namaste.

Left to right: Pointe D'esny beach, a banana plant, The Pointe D'esny yacht club, pineapples (in case you were fucking blind), a fisheye lens beach experiment and a selfie capturing my innermost emotions about this vacation. Then we have a sea selfie, a coconut martini, the fruit market in Mahebourg, a rainbow over the sea which surely ends in a pot of gold or a fucking pony or your mom's vagina, and the view from the local bus which probably dates back to the Jurassic era.
Enjoy

***

Hups, som na Mauríciuse.
S štyrmi (nearly) dôchodcami (dúfam, že toto nikdy neprečíta môj forever-young-at-heart tato. A jeho 40-ročná žena). Každopádne, sme tu celý mesiac.
Tento post je prvý v sérií postov z tohto exotického ostrovu. Som tu druhý krát a keďže som videla všetky turistické sračky prvý krát, táto dovolenka sa bude fotodokumentovať. Okrem iného s macro, fisheye a wide iphone objektívom a survivor + catalyst case-om na fotenie pod vodou. Tešíte sa? Aj ja sa teším ako mi tam natečie voda a dojebe telefón. Anyway, tento post končím s fotkou môjho prvého pokusu o hennu, o ktorom sa moja mama trefne vyjadrila vetou "to sú pičky?". Ale to mám za to, že kreslím opitá.

Left to right: pláž v Pointe D'esny, banánovník, Pointe D'esny Yacht club, ananásy (kebyže náhodou nerozpoznáte ananás a myslíte si, že je to napríklad klinec), fisheye plážový fotoexperiment s fantastickou kompozíciou šatka vs. noha, a selfie ktorá zachytáva moje najhlbšie ja. Ďalej morská selfie s Jergušom, kokosové martini, trhovisko v Mahebourgu, dúha nad morom na konci ktorej je určite írsky škriatok alebo poník alebo Eva Máziková, a výhlad z autobusu ktorý určite jazdil ešte počas druhohôr.
Enjoy

--Tammy*



3 comments:

  1. ja tie fotky milujem!!!!!!!!!!!! a píšeš nedskutočne dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz na tebe budem úplne fičať a budem ťa sledovať :D nuž.. :D
    prosímťa (presne) máš aký foťák? a ak máš nejaký objektív tak aký?(:

    ReplyDelete
    Replies
    1. ó lalá no ďakujem teda :) a čo sa techniky týka som profesionálny fotograf na iPhone 5 ;)
      a dokonca (!) plánujem o tom spraviť celý post, pretože si dosť dávam záležať na tom, aby bolo jasné, že fotky sú iPhone only. Nehanbím sa za to ! :D

      Delete
  2. to je nadhera! zijem!!!
    forever-young-at-heart tato :DDD
    picky :DDD

    ReplyDelete